|
Üdv,
Vendég
|
|
TÉMA: BlackBerryről Androidra, hogyan?
BlackBerryről Androidra, hogyan? 3 hónapja, 2 hete #11615
|
A kérdés a címben adott. Jelenlegi BlackBerry Bold 9700-as készülékem Samsung Galaxy S Plus-ra váltom (lejárt hűségidő). Addig eljutottam, hogy a contactokat Google Sync-el is meg lehet oldani. Esetleg más/komplett (Google Sync nem kezeli a contact képeket) alternatíva? Ha valaki tudja a választ, kérem segítsen. BB kiregisztrálása BIS-ből hogyan történik (hogy újraregisztrálható legyen)? Elég csak lemondani?
Köszönöm! |
|
Samsung Galaxy S Plus - Android 2.3.3
Utolsó Szerkesztés: 3 hónapja, 2 hete Beküldte Crvsh3R.
|
Re: BlackBerryről Androidra, hogyan? 3 hónapja, 2 hete #11617
|
Crvsh3R beküldte:
A kérdés a címben adott. Jelenlegi BlackBerry Bold 9700-as készülékem Samsung Galaxy S Plus-ra váltom (lejárt hűségidő). Addig eljutottam, hogy a contactokat Google Sync-el is meg lehet oldani. Esetleg más/komplett (Google Sync nem kezeli a contact képeket) alternatíva? Ha valaki tudja a választ, kérem segítsen. BB kiregisztrálása BIS-ből hogyan történik (hogy újraregisztrálható legyen)? Elég csak lemondani? Köszönöm! Szia, Ha lemondod a BIS-t az elég. A kontakt képeket amúgy is le kell cserélned, mert a google csak kis belyegképet használ, ami a teljes képernyős hivasoknál úgy is pixeles lesz. Persze ezt Ice Cream és/vagy full screen caller használatánál zavaró csak! Egyébként meg fogsz szenvedni a készülék cserével... Nehéz leszokni a BB-ről... Nekem még gyakran hiányzik, pedig már fél éve váltottam! Küldve az én GT-P1000-emről Tapatalk használatával. |
|
BlackBerry 8900 (without BIS)
Utolsó Szerkesztés: 3 hónapja, 2 hete Beküldte Paganel.
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Crvsh3R
|
3 hónapja, 2 hete #11618
|
Köszönöm a segítséget. Akkor ezek szerint nincs rá más mód, mint a Google Sync. Neked rendben átment mindent? Reméltem, hogy lesz valami közbenső (pl. Microsoft Outlook) megoldás.
|
|
Utolsó Szerkesztés: 3 hónapja, 2 hete Beküldte Crvsh3R.
|
3 hónapja, 2 hete #11619
|
Crvsh3R beküldte:
Köszönöm a segítséget. Akkor ezek szerint nincs rá más mód, mint a Google Sync. Neked rendben átment mindent? Reméltem, hogy lesz valami közbenső (pl. Microsoft Outlook) megoldás. Van közbenső mód! A BB szinkronizálható MS outlook-al és azt utána tudod szinkronizálni a google címjegyzékkel! |
|
|
3 hónapja, 2 hete #11620
|
Paganel beküldte:
Crvsh3R beküldte: Köszönöm a segítséget. Akkor ezek szerint nincs rá más mód, mint a Google Sync. Neked rendben átment mindent? Reméltem, hogy lesz valami közbenső (pl. Microsoft Outlook) megoldás. Van közbenső mód! A BB szinkronizálható MS outlook-al és azt utána tudod szinkronizálni a google címjegyzékkel! Itt mindent megtalálsz: www.mobiluser.com/index.php/tudasbazis-k...-google-nexus-s.html |
|
Az alábbi felhasználók mondtak köszönetet: Crvsh3R
|
3 hónapja, 2 hete #11654
|
Na, megvan a telefon, de egyvalamit nem értek. Valaki el tudná nekem magyarázni a készülék memóriakezelését? A leírások szerint 8 GB belső memóriája van a telómnak, de nekem csak 4,79-et ír a telefon. A másik: esetleg valaki tudna appokat ajánlani? Előre is köszönöm!
|
|
|
Az oldal megjelenítéséhez szükséges idő: 0.48 másodperc